ОСТАННІ НОВИНИ

Нардеп Лещенко утікав під час голосування закону про мову?

Андрій Котенський

|

Народний депутат України, член комітету Верховної Ради України з питань запобігання і протидії корупції Сергій Лещенко утік під час сьогоднішнього, 25 квітня, голосування закону про мову. Про це повідомила нардеп від фракції «Народний фронт» Тетяна Чорновол.

 

За її словами, нардепа Лещенка пов’язують із командою майбутнього президента Володимира Зеленського. Коли розпочалося голосування закону про мову, він скочив зі свого місця, аби не брати участі у голосуванні.

«Яка позиція Зеленського по мові? Яка не пасує Президенту, яка не пасує головнокомандуючому та державнику. Вона лицемірна, надурити та обманути людей. Це демонструє команда Зеленського – його депутат Лещенко. Він щоб не голосувати «За» та не голосувати «Проти», вирішив всіх обманути, що він відсутній. Насправді він був в Раді, ось я його сфоткала через кілька хвилин після голосування. Це підтверджує час на табло. Лещенко щойно скочив зі свого місця…»,  – повідомила Тетяна Чорновол.

До слова, нардеп Лешенко вийшов зі складу БПП в кінці лютого цього року. За даними системи РАДА, на сьогоднішньому пленарному засіданні він числився відсутнім.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *