ОСТАННІ НОВИНИ

Порошенко нагадав Зеленському, що він – не Голобородько

Наталя Дуляба

|

Сьогодні, 19 квітня, Президент України Петро Порошенко підкреслив, що під час дебатів не почув від свого опонента Володимира Зеленського чіткої стратегії розвитку країни, і нагадав, що той не є персонажем Голобородьком з відомого серіалу. Про це Порошенко заявив під час дебатів на НСК «Олімпійський.

 

«Ми маємо захистити державу від вас. Ви – не Голобородько. Ви сюди приїхали не на тролейбусі і не на велосипеді. Ви є головний провідник олігархів і точно одного олігарха-втікача. Ви сьогодні закрили свою декларацію за 2018 рік, чого ви ховаєтесь від українського народу? Чого ви не відкриєтесь і не продемонструєте джерела ваших статків? Бо за Голобородько не стояв Коломойський з вимогою повернути «Приватбанк», не стояв Коломойський з вимогою повернути «Укрнафту». І сьогодні ми не почули вашої стратегії», – підкреслив Петро Порошенко.

Також він закликав прихильників Зеленського 21 квітня «думати, яким чином зберегти державу і не віддати її Путіну».

Водночас Петро Порошенко зауважив, що українці дали «потужний запит на оновлення», втім його треба проводити під час парламентських виборів.

«Але не можна гратися з країною під час президентських виборів. Ціна може бути надзвичайно високою», – додав він.

Нагадаємо, під час дебатів на «Олімпійському» Петро Порошенко заявив, що Володимир Зеленський є навіть не «котом у мішку, він є мішком, у якому – чорти й коти».

Своєю чергою Зеленський вважає, що він є «вироком» Порошенку. Також він заявив, що йде лише на один президентський термін.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *