ОСТАННІ НОВИНИ

Близько вісімдесяти військових правоохоронців завершили у Львові навчання за стандартами НАТО

Соломія Головіна

|

У Львові 17 квітня близько вісімдесяти військових правоохоронців завершили навчання за стандартами НАТО. Про це повідомляє Регіональний медіа-центр Міністерства оборони України.

 

Так, у Навчальному центрі Військової служби правопорядку ЗС України відбулася урочиста церемонія з нагоди звершення вишколу слухачів базового курсу фахової підготовки рядового складу та фахової підготовки сержантського складу базового рівня.

Випускників тримісячного курсу привітали канадські партнери на чолі з командувачем місії ЮНІФАЕР в Україні підполковником Фредеріком Котей. А також представники Головного управління ВСП ЗСУ, Центрального управління ВСП й територіальних управлінь.

«Сьогодні ви стоїте на порозі важливого етапу своєї військової кар’єри – впровадження нової системи підготовки, нових методів роботи з підлеглими за стандартами НАТО», – наголосив начальник Навчального центру підполковник Олег Керницький.

Під час вручення сертифікатів за результатами навчання командуванням Центру та місії ЮНІФАЕР були також вручені грамоти кращим представникам служби сержанту Антону Кузьменко, старшому солдату Олегу Садовому та старшому солдату Ірині Горбачовій.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *