ОСТАННІ НОВИНИ

ФК «Львів» отримав нового тренера

Вероніка Рой

|

У вівторок, 16 квітня, новим головним тренером ФК «Львів» став Богдан Блавацький. Про це повідомляє прес-служба футбольного клубу.

 

Як повідомляється, 55-річний спеціаліст підписав угоду з «синьо-золотими левами» до кінця сезону 2018/2019 років, яка буде подовжена ще на рік у випадку виконання командою завдання на сезон. Зазначимо, що попереднім тренером ФК «Львова» був Юрій Бакалов.

Богдан Блавацький має за плечима 21 рік активної тренерської роботи. Тренерська кар’єра уродженця Львівщини бере відлік з 1994 року, коли Блавацький, працюючи в ФК «Гарай» (Жовква), відкрив українському футболу таких відомих постатей, як Юрія Беньо, Володимира Єзерського та Віталія Постранського.

Також Богдан Блавацький – один з перших українських тренерів, який отримав тренерську ліцензію PRO.

На рахунку Блавацького – 22 гри у Вищій лізі чемпіонату України у ролі головного тренера івано-франківського «Прикарпаття». Саме під його керівництвом прикарпатський клуб посів дев’яте місце в елітному футбольному дивізіоні, що стало найкращим показником клубу в історії.

Богдан Блавацький працював разом з Віталієм Кварцяним у луцькій «Волині» у 2013-2014 роках. У той період лучани здивували багатьох прихильників футболу, обігравши, зокрема, донецький «Шахтар» (2:0) та зігравши внічию із київським «Динамо» (1:1).

Також новий наставник «Львова» протягом шести років працював у польському футболі, провівши успішні кампанії із «Спартаком» (Шаровола), «Томашувієй», «Віслою» (Пулави) та «Сталлю» (Жешув).

Фото: ФК “Львів”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *