ОСТАННІ НОВИНИ

Порошенко пропонує дебати на стадіоні – з 16:00 до 18:00, у штабі Зеленського проти

Андрій Котенський

|

Чинний президент і кандидат на цю посаду Петро Порошенко запропонував своєму опоненту Володимиру Зеленському провести 19 квітня дебати на стадіоні «Олімпійський» з 16:00 до 18:00.

 

Про це повідомив речник передвиборчого штабу Порошенка Олег Медведєв, передає «Укрінформ».

«Оскільки Володимир Зеленський, на нашу думку, всіляко уникає передбачених законом дебатів на Суспільному телебаченні, а водночас виборці, суспільство і наші міжнародні партнери хочуть таких дебатів, наполягають на їх проведенні, вважаючи, що передвиборчі дебати є важливим елементом передвиборчої кампанії, а в другому турі, коли залишається два кандидати, – можливо, й головним, то Петро Порошенко на додаток до тих дебатів, які передбачені законодавством, пропонує Володимиру Зеленському того ж дня, 19 квітня, провести ще одні дебати на стадіоні “Олімпійський” у часових рамках з 16:00 до 18:00», – розповів речник.

Він додав, що потім Порошенко і Зеленський повинні поїхати на дебати на «Суспільне», оскільки, відповідно до закону, такі дебати мають відбутися о 20:00.

«Згідно з інструкцією Центральної виборчої комісії, обидва кандидати мають прибути на телебачення о 19:30 для того, що провести жеребкування і встановити послідовність їхніх виступів під час проведення дебатів», – зазначив Медведєв.

У штабі Порошенка вважають, що це цілком конструктивна і раціональна пропозиція, і у Зеленського немає жодних підстав її не прийняти, “якщо він дійсно прагне справжніх змістовних дебатів, а не шоу чи концерту “95 кварталу”.

Однак у штабі Зеленського не підтримують цю пропозицію, сказав речник з питань виборчої кампанії штабу Зеленського Дмитро Разумков агентству “Інтерфакс-Україна”.

За матеріалами УП

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *