ОСТАННІ НОВИНИ

У Лондоні взяли під варту підозрюваного у нападі на авто посла України

Андрій Котенський

|

У Лондоні взяли під варту чоловіка, який напередодні кілька разів навмисне протаранив службовий автомобіль посла України в Британії Наталії Галібаренко. Про це повідомляє Європейська правда із посиланням на заяву міської поліції Лондона.

 

«Чоловік у віці 40 років був заарештований за підозрою в замаху на вбивство співробітників поліції і нанесенні шкоди», – повідомили у поліції.

Як повідомляють, у якості запобіжного заходу його спершу доставили в центральну лондонську лікарню. Під час інциденту нападник не постраждав.

Тепер підозрюваного утримують під вартою в центральній поліцейській дільниці Лондона.

Також повідомляється, що чоловік, який напередодні декілька разів навмисно протаранив службовий автомобіль посла України у Великій Британії, протягом кількох годин перед інцидентом гучно слухав в машині українську музику.

Зокрема, цю інформацію розповів один із місцевих жителів, що мешкає біля українського посольства. Дарсі Мерсьє стверджує, що автомобіль нападника під’їхав до посольства близько 7 ранку в суботу, водій гучно увімкнув музику «на знак протесту проти посольства».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *