ОСТАННІ НОВИНИ

Порошенко запросив Зеленського на завтрашні дебати

Андрій Котенський

|

Шоумен, кандидат у президенти України Володимир Зеленський 14 квітня не прибув на НСК «Олімпійський». Відтак президент України Петро Порошенко запросив Володимира Зеленського взяти участь в дебатах у понеділок, 15 квітня, в рамках програми Свобода слова на телеканалі ICTV, передає НВ.

 

Про це він заявив у неділю, 14 квітня, під час прес-конференції на НСК Олімпійський, де повинні були відбутися його дебати з Зеленським.

«Шановний Володимире Олександровичу, завтра мене запросили – так само, як і вас, на Свободу слова на ICTV. Мені здається, це 22:00 або 22:30. Завтра, шановний Володимире Олександровичу, я буду там. Вас запросили, не бійтеся, дебати – це не страшно», – повідомив Порошенко.

За словами чинного глави держави, якщо Зеленський не зможе завтра прийти в студію телеканалу, то він готовий взяти участь в дебатах з ним протягом усього тижня в студії Суспільного.

“Мені не подобається, коли виборча кампанія в Україні схожа на німе кіно. Коли замість участі у дебатах ми маємо віртуального кандидата, який намагається переконати нас своїми кліпами. Це не гідно української демократії! Володимире Олександровичу, чекаю вас 19 квітня в студії Суспільного мовлення на дебати!», – сказав Порошенко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *