ОСТАННІ НОВИНИ

Від сьогодні українці можуть змінити місце голосування

Вероніка Рой

|

Від сьогодні українці мають можливість змінити місце голосування. Відділи ведення Державного реєстру виборців працюватимуть у вихідні для того, щоб усі охочі мали змогу змінити місце голосування. Про це під час брифінгу повідомила голова Центральної виборчої комісії Тетяна Сліпачук, повідомляє Укрінформ.

 

«Від сьогодні наші громадяни мають можливість змінювати місце голосування. І це також одна з причин, чому ми намагалися якомога швидше, не втрачаючи рівня професійності і ретельності, оглянути всі документи і вийти на підсумки голосування», – сказала вона.

Також Тетяна Сліпачук повідомила, що відділи реєстру виборців працюватимуть у вихідні.

Як у Twitter повідомив міністр юстиції України Павло Петренко, виборці можуть змінити місце голосування у другому турі виборів президента до 15 квітня 2019 року включно.

«Ви можете звернутись до органу ведення Державного реєстру виборців: за місцем перебування на день виборів,  за місцезнаходженням виборчої дільниці, де буде зручно проголосувати, за адресою реєстрації», – йдеться у повідомленні.

Додамо, що другий тур президентських виборів відбудеться 21 квітня.

Нагадаємо, сьогодні Центральна виборча комісія офіційно оголосила підсумки першого туру виборів президента, які відбулися 31 березня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *