ОСТАННІ НОВИНИ

У США жорстоко вбили 23-річну дівчину зі Львівщини

Вероніка Рой

|

В американському штаті Вісконсін жорстоко вбили 23-річну українку Тетяну Гужву. Правоохоронці у вбивстві підозрюють її чоловіка. Про це повідомляє видання Uapost.us.

 

Як повідомив Департамент поліції міста Вісконсін-Делс, Тетяна Гужва була знайдена мертвою в будинку на бульварі Вашингтон 4 квітня. Поліція заарештувала її чоловіка, 31-річного Фуада Пашаєва, як підозрюваного у справі.

Повідомляється, що Тетяна Гужва звернулася в поліцію 3 січня, тому що боялася, що Пашаєв збирається її вбити. Вона розповіла, що вони прожили разом три роки, впродовж яких її чоловік часто вживав алкоголь та здійснював насильство над нею.

За попередньою інформацією, Пашаєву у січні вже було пред’явлено обвинувачення у домашньому насильстві за 11 пунктами, жертвою якого була Тетяна. 4 січня Пашаєва було звільнено під заставу 10 тисяч доларів. Йому було заборонено наближатися до дружини та їхньої однорічної дитини. Також його зобов’язали дотримуватися абсолютної тверезості.

Окрім цього, поліція заявила, що остаточних результатів судово-медичної експертизи, які визначать причину смерті Тетяни, поки що немає. Фуада Пашаєв зараз перебуває у в’язниці Колумбійського округу в очікуванні офіційного обвинувачення у смерті Тетяни Гужви.

Також розпочато збір коштів на організацію прибуття батьків Тетяни до США, котрі заберуть під свою опіку дитину.

Як повідомляє Zaxid.net, Тетяна Гужва була уродженкою Дрогобича, що на Львівщині.

Фото: uapost

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *