ОСТАННІ НОВИНИ

«Карпати» зганьбилися в Олександрії

Лаврентій Дубич

|

Львівські «Карпати» сенсаційно поступились «Інгульцю» в серії пенальті та вилетіли з Кубка України. Про це повідомляє Футбол 24.

 

Перший тайм команди провели дуже обережно, шукаючи слабкі місця в захисті суперника. Моментів було дуже мало, а тому перша половина гри завершилась без забитих голів. Але з початком другого тайму «Інгулець» активізувався і досить швидко забив. Після флангової передачі Щедрий отримав м’яч на лінії штрафного і в дотик пробив у дальній кут воріт.

Здавалось, що після пропущеного голу «Карпати» мають більше атакувати, однак замість цього Інгулець контролював гру і не давав «левам» створити щось біля власних воріт. Виходило лише зі стандартів, але Ситников забирав м’яч до рук після навісів Шведа зі штрафних. Петровці ще й могли подвоїти перевагу, але Мішуренко з вбивчої позиції ударом головою не влучив у ворота.

В останню десятихвилинку «Карпати» організували штурм воріт суперника і таки змогли зрівняти рахунок. Швед отримав м’яч на підступах до штрафного, технічно обіграв одразу трьох гравців і точно пробив у кут воріт. В додатковий час «Інгулець» отримав чисельну перевагу, оскільки Толочко отримав дві поспіль жовті. Однак втома далась взнаки і команди довели матч до серії пенальті, де історичну перемогу здобув «Інгулець», який і пройшов ½ фіналу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *