ОСТАННІ НОВИНИ

Гройсман заборонив чартери до Росії, а Бойку порадив летіти на кукурузнику в один кінець

Андрій Котенський

|

Кабінеті міністрів України заборонив нерегулярні авіарейси між Україною та Росією, передає Громадське.

 

Таке рішення уряд ухвалив після візиту народного депутата Юрія Бойка та члена партії «За життя» Віктора Медведчука до Москви. Заборона не розповсюджуватиметься на рейси, необхідні для забезпечення дій місій міжнародних організацій.

«Пропонується встановити заборону на здійснення нерегулярних рейсів перельоту між Україною та державою-агресором за винятком рейсів польотів, необхідних для забезпечення дій місій міжнародних організацій — ООН, ОБСЄ і Червоного хреста», — йдеться в тексті пропозиції про заборону, яку вніс міністр внутрішніх справ Арсен Аваков і підтримав уряд.

«Я б ще дозволив прямі рейси виключно цим політикам на літаку кукурузник АН-2. Максимум. І то в один кінець», – додав прем’єр-міністр Володимир Гройсман.

Як відомо, 22 березня Юрій Бойко і Віктор Медведчук провели зустріч з Медведєвим у Москві. Під час зустрічі Медведєв запропонував обговорити за закритими дверима питання газотранспортної системи, цін на внутрішньому ринку і торгово-економічні відносини. Питання російської агресії та анексії не згадувалися.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *