ОСТАННІ НОВИНИ

ЦВК опрацювала 97.78% протоколів: Тимошенко втратила шанси на другий тур

Андрій Котенський

|

Центральна виборча комісія вже опрацювала 97,78% протоколів. Про це повідомляється на сайті відомства.

 

Згідно із оприлюдненими даними у шоумена Володимира Зеленського – 30,26% голосів, у чинного Президента України Петра Порошенка – 15,92%. Обоє кандидатів виходять у 2 тур виборів.

2.22% не опрацьованих протоколів уже не зможуть вплинути на результат виборів, адже Юлія Тимошенко із 13,38% відстає на понад 2.5%.

Колишрій соратник президента-утікача – Юрій Бойко  посяде четверте місце. Зараз у нього  11,66% голосів виборців, Анатолій Гриценко наразі отримав 6,92%, Ігор Смешко – 6,03%, Олег Ляшко – 5,47%, Олександр Вілкул – 4,16%, Руслан Кошулинський – 1,62%.

Додамо, що на Львівщині ситуація дещо інша: за результатами опрацьованих 98,59% протоколів з області найбільший рейтинг політичних симпатій у чинного Президента України Петра Порошенка.

Як відомо, в Україні 31 березня відбулося голосування на чергових виборах Президента. У бюлетені для голосування були прізвища 39 кандидатів. Згідно з даними «Національного екзит-полу» лідерами виборчих перегонів стали Володимир Зеленський та Петро Порошенко.

Інфографіка: УП

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *