ОСТАННІ НОВИНИ

Як кандидати в президенти роблять свій вибір? (Оновлюється)

Соломія Григор'єва

|

Кандидати на посаду Президента України із самого ранку приходять на виборчі дільниці, щоб віддати свій голос. Одні приходять самі, інші з родинами, але у всіх випадках все відбувається під пильним оком фотографів, відеоператорів та журналістів.

Однієї з перших свій вибір зробила Юлія Тимошенко. Лідерка партії «Батьківщина» проголосувала на Подолі у Києві: «Голосую за зміни, на які всі чекають!»

Кандидатка у президенти прийшла зі своїм чоловіком Олександром. Вони синхронно зайшли до кабінок для голосування і синхронно кинули бюлетені в скриньки. Він натякнув, що Україна має бути як Словаччина, де «вперше в історії цієї країни перемогла жінка».


Шоумен і очільник партії «Команда Зеленського» Володимир Зеленський сам голосував на виборах президента. За його словами, він проголосував за «дуже достойну, гідну людину».

«Починається  життя без корупції, хабарів. Життя у новій країні, країні змін. Ми на це сподіваємося», – сказав він.

Ще один політик Олег Ляшко також проголосував на виборах президента і показав на камери бюлетень зі своїм голосом, чим порушив українське законодавство.

Лідер «Радикальної партії» прийшов на виборчу дільницю зі своєю дружиною Росітою.

Також він поскаржився на занадто довгі бюлетені і на те, що «багато дерев перевели на це».

«Дві треті цього бюлетеня треба в дурку. А вони по 2,5 мільйони познаходили, щоб їм весело було», – заявив він і дістав свою ручку, зазначивши що вона голосує виключно за Ляшка.

Діючий Президент України Петро Порошенко приїхав на виборчу дільницю з усією родиною.

«Я проголосував за Україну. Як і вся моя родина, і, я переконаний, – абсолютна більшість українців», – зазначив він.

Наступним на дільницю з’явився кандидат у президенти Анатолій Гриценко. Він проголосував на виборах «за Україну без мародерів» і запропонував «знести цю злочинну владу».

Зазначимо, що політик голосував сам. Його дружина Юлія Мостова не змогла проголосувати – її прізвища не виявилося у списках. За словами Гриценка, за три дні до виборів Мостова значилася в Держреєстрі.


Ще один кандидат у президенти країни Юрій Бойко проголосував на Київщині, закликаючи «голосувати по совісті».

«Сьогодні я закликаю всіх громадян не бути байдужими, прийти на виборчі дільниці, проголосувати по совісті і не дати нікому можливості вкрасти ваші голоси.

Я проголосував за мир, за те, щоб не було війни», – зазначив він.


Українська телеведуча і кандидатка Юлія Литвиненко також проголосувала і закликала громадян голосувати свідомо.

«Сьогодні відкриваємо із вами нову сторінку у сучасній історії України, і мені хотілося б, щоб ми не схибили і не зрадили, не зійшли із обраного європейського шляху. Щоби впоралися із викликами сьогодення.

Вірю, що ми зможемо подолати комплекси підліткової інфантильності, та зрештою зробити свій свідомий, дорослий вибір», – зазначила політикиня.

Ще один учасник виборчих перегонів Олександр Шевченко голосував у селі Поляниця разом із родиною та друзями.

«Я проголосував за щасливе майбутнє України. Без корупціонерів та злодіїв. Я проголосував за перемогу всієї країни», — сказав О. Шевченко.

Інформація постійно оновлюється.

Фото і відео: з офіційних сторінок політиків у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *