ОСТАННІ НОВИНИ

Зеленський приховав італійський маєток на «курорті російських олігархів»?

Андрій Котенський

|

Шоумен і кандидат у президенти Володимир Зеленський має незадекларовану 15-кімнатну віллу в італійському місті Форте-дей-Мармі. Про це повідомляє УП із посиланням на «Слідство.Інфо».

 

«Це містечко уподобали російські багатії — тут відпочивають Роман Абрамович, Олег Дерипаска та члени родини Бориса Єльцина. Згадки про віллу в декларації Зеленського немає», – йдеться у матеріалі.

Зазначається, що кандидат вказав у декларації 4 квартири в Києві, заміський будинок, а також квартири в Ялті та Великій Британії.

Але Зеленський не згадав про віллу в Італії, якою, за даними журналістів, він володіє разом із дружиною Оленою.

«Згідно з документами, отриманими Слідством.Інфо, у 2017 році італійська фірма San Tommaso S.R.L., задекларована Зеленським, придбала 15-кімнатний будинок у тосканському містечку Форте-дей-Мармі», – зазначають розслідувачі.

Будинок розташований в 600 метрах від моря – вісім хвилин пішки до пляжу. Фірма заплатила за нього 3,8 мільйона євро.

«Форте-дей-Мармі відомий в Італії як місце, де хазяйнують росіяни. Десять років тому, коли серед російських багатіїв з’явилася мода купувати нерухомість у цьому містечку, російські медіа називали її “московською провінцією», – додають журналісти.

Зокрема, в італійському місті розташовані будинки Романа Абрамовича, Олега Дерипаски та Михайла Прохорова.

Журналісти стверджують, що запитали у Зеленського, чому нерухомість не вказана в його декларації, чи користується він віллою та чому обрав саме це місто.

Прес-служба кандидата відповіла лише, що його декларація «заповнена в повній відповідності з чинним законодавством України».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *