ОСТАННІ НОВИНИ

В Україну не пустили двох російських акторів

Андрій Котенський

|

Прикордонники не пропустили в Україну двох російських акторів, які раніше незаконно відвідували Крим. Про це повідомляє Держприкордонслужба.

 

Одного російського актора виявили в аеропорту “Бориспіль”, він прилетів рейсом з Мінська. Інший російський актор прилетів в Україну через аеропорт Одеси і планував взяти участь у зйомках серіалу.

«За порушення закону «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України» громадянам Росії відмовлено в пропуску та заборонено в’їзд в Україну терміном на 3 роки», – йдеться в повідомленні.

Держприкордонслужба закликає громадян, профспілки, установи та громадські організації, які запрошують в України іноземців та осіб без громадянства, з’ясовувати у них, чи не відвідували вони анексований Крим та окупований Донбас.

За даними джерел «Української правди», мова йде про Володимира Селезньова та Ольгу Філіппову.

Відзначається, що за порушення порядку в’їзду на тимчасово окуповану територію України та виїзду з неї складено 800 адмінпротоколів.

Крім того, через це правопорушення 310 іноземцям відмовили у перетині держкордону, а відносно майже 240 – прийняли рішення про заборону в’їзду в Україну.

Також від початку року заборону на в’їзд в Україну отримали 35 іноземців з числа діячів культури та мистецтва.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *