ОСТАННІ НОВИНИ

Порошенко подає до суду на канал Коломойського

Андрій Котенський

|

Президент України Петро Порошенко подає до суду на канал «1+1» за систематичну брехню в особливо великих розмірах. Про це йдеться в заяві голови фракції БПП у Верховній Раді Артура Герасимова.

 

«Протягом п’яти років свого президентства за поодинокими винятками Петро Порошенко принципово утримувався від будь-яких позовів до засобів масової інформації. Однак в останні місяці інформаційна політика одного з українських телевізійних каналів зазнала істотних змін, що змушує і подивитися на ситуацію інакше, і діяти інакше, ніж раніше. Йдеться про канал «1+1», –  повідомляє Артур Герасимова.

За його словами, «власник цього ЗМІ не витримав випробування четвертою владою, яку дає володіння таким потужним засобом впливу на свідомість українців. Він не зміг втриматись від спокуси грубого повномасштабного використання цього медіаресурсу з метою зведення своїх рахунків з державою. Він перетворив канал на знаряддя брудних політичних технологій і чорного піару проти… Порошенка. Ігор Коломойський брутально розтоптав базові принципи вільної журналістики та свободи слова».

«Петро Порошенко вирішив подати до суду на канал «1+1» за систематичну брехню в особливо великих розмірах, за поширення гігантських масштабів дезінформації, що завдають шкоди честі та гідності кандидата в Президенти і Президента», – йдеться у повідомленні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *