ОСТАННІ НОВИНИ

Телеканал «1+1» у «день тиші» транслюватиме проекти Зеленського

Соломія Головіна

|

Ефір телеканалу «1+1» у так званий «день тиші» 30 березня наповнять проекти за участю кандидата в президенти, шоумена Володимира Зеленського, повідомляє на своїй сторінці журналістка Христина Бердинських. Відповідну інформацію також вказано на сайті телеканалу, пише DT.ua.

 

«Програма передач на 30 березня на «1+1», телеканалі Ігоря Коломойського. Це «день тиші» перед виборами. «Квартал», «Розмiши коміка», «ЧистоNews» – це все проекти «95-го кварталу» Володимира Зеленського. Док. фільм «Рейган» також озвучує Зеленський (голос Рейгана). Дуже гучний «день тиші», – пише вона на своїй сторінці в Twitter.

Проекти за участю Зеленського майже безперервно транслюватимуть о другій половині дня, із 16:30 до опівночі. Згідно з вимогами українського законодавства, «передвиборна агітація закінчується о 24 годині останньої п’ятниці перед днем ​​виборів» (ч. 2 статті 57 закону «Про вибори президента України»).

Стаття 58 відповідного закону визначає поняття передвиборної агітації як діяльності, «з метою спонукання виборців голосувати за або не голосувати за певного кандидата на пост президента України».

Її формами є: «оприлюднення в друкованих та аудіовізуальних (електронних) засобах масової інформації політичної реклами, виступів, інтерв’ю, нарисів, відеофільмів, аудіо- та відеокліпів, інших публікацій і повідомлень», «проведення концертів, вистав, спортивних змагань, демонстрації фільмів і телепередач чи інших публічних заходів за підтримки партії – суб’єкта виборчого процесу чи кандидата на пост президента України, а також оприлюднення інформації про таку підтримку».

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *