ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян запрошують стати учасником Школи лікарняних клоунів

Вероніка Рой

|

Львів’ян запрошують долучитися до команди лікарняних клоунів, які відвідують дітей у лікарнях, щоби розважити їх. Про це повідомляє благодійний фонд «Крила надії».

 

«Благодійний фонд «Крила надії» розширює команду лікарняних клоунів, які відвідують дітей у лікарнях, щоби розважити їх. У нас уже є креативна команда лікарняних клоунів, але зараз ми хочемо збільшити її. Усі охочі зможуть пройти навчання, яке триватиме протягом трьох днів і завдяки якому одразу можна спробувати себе на практиці у ролі лікарняного клоуна», – йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що зараз під опікою фонду – три дитячі лікарні міста, де щодня перебувають десятки малюків, які дуже потребують позитивних емоцій і усмішок.

«Частина дітей лежить у лікарнях із дуже складними діагнозами. Щоби їхнє життя у лікарняних палатах не зводилось лише до приймання ліків та проходження лікувальних процедур, потрібно час від часу вносити в лікарняний побут позитивні емоції. Адже малюки навіть у лікарнях однаково залишаються дітьми, які хочуть радіти життю і бачити його яскравим. Саме тому так важливо, щоби до них приходили лікарняні клоуни, які стають їхніми друзями і роблять лікарняну атмосферу веселішою», – зазначають у благодійному фонді.

Новим учасником веселої команди клоунів може стати кожен охочий. Після попередньої реєстрації, деталі якої можна дізнатися на сторінці Благодійного фонду «Крила надії» у Facebook, потрібно прийти на навчання, яке відбудеться 5,6,7 квітня за адресою: м. Львів, вул. Городоцька,16.

За усіма деталями можна звертатися до координатора проекту за номером телефону: 096-269-92-52 – Катерина Ридош.

Фото: Facebook-сторінка благодійного фонду “Крила надії”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *