ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині гудітимуть навчальні сирени

Андріяна Баланда

|

Завтра на Львівщині із 14:50 до 15:00 відбуватиметься планова перевірка територіальних та місцевих систем оповіщення населення. Про під час сьогоднішнього брифінгу повідомив начальник управління оперативно-чергової служби оповіщення та зв‘язку департаменту з питань цивільного захисту населення Львівської ОДА Микола Сень.

 

«Звучання сирен – це сигнал привернення уваги. Почувши його потрібно включити ФМ радіо на частоті 103,3 МГц, або телеканали «Перший Західний» чи «UA: Львів». В цей час трансляслуватиметься інструкція для подальших дій», – повідомив Микола Сень.

Окрім того, інформацію можна почути на «гарячій лінії» цивільного захисту області за телефоном: 0 800 600 491. Дзвінки на цей номер безкоштовні.

«Якщо немає змоги включити радіо чи телебачення,  наберіть номер гарячої лінії цивільного захисту населення – 0 800 600 491. До вас буде доведена інформація стосовно надзвичайних ситуацій, які виникли на Львівщині. Також за цим телефоном можна почути про загрозливі метеорологічні явища», – додав начальник відділу зв’язку і оповіщення департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА Олег Хомич.

Мешканці області та районних центрів зможуть оцінити якість сповіщення населення за допомогою опитування в мережі за посиланням. Зазначимо, що доступ до посилання буде актуальним з 15:00 год. 20 березня до 24:00 год. 25 березня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *