ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’яни скаржаться на зигзагоподібний пандус, який нещодавно встановили на Личаківській

Вероніка Рой

|

Мешканці Львова скаржаться на зигзагоподібний пандус, що встановили на відремонтованій вулиці Личаківській. Про це у Facebook інформує Українська Галицька Партія.

 

Голова громадського контролю на цій вулиці Анастасія Карп’як розповіла, що ще до початку ремонтних робіт застерігала не робити тут таких пандусів, бо вони – недоцільні.

«Мені прийшла відповідь від «Львівавтодору», що такий пандус з’явився тут, бо кут нахилу вулиці – 10 градусів. А згідно державних будівельних норм цього достатньо, аби робити такі конструкції. Проблема в тому, що незалежні геодезисти, яких запросили активісти, дали інші дані – тут всього 5 градусів нахилу. Відтак, поблизу будинку №171 було достатньо зробити звичайний пандус, а не зигзагоподібний. Тобто не витрачати додаткових коштів і не примушувати людей ходити міськими штучними і нікому не потрібними лабіринтами», – повідомила вона.

Як йдеться у повідомленні, зараз на вулиці Личаківській перехожі мають пройти 26 додаткових метрів, адже ЛКП «Львівавтодор» спроектував зигзагоподібний пандус.

Відео: Українська Галицька Партія

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *