ОСТАННІ НОВИНИ

Google в Україні запустив безкоштовний додаток YouTube Kids

Вероніка Рой

|

Google в Україні офіційно запустив безкоштовний додаток YouTube Kids. Про це йдеться у блозі Google Україна.

 

Згідно з повідомленням, за допомогою цього додатку тепер стане простіше знаходити відео, які подобаються дітям, вибирати канали, а також обмежувати час перегляду, щоб діти могли насолоджуватися переглядом відеоконтенту, який підходить для всієї родини, на YouTube Kids.

У додатку YouTube Kids зібрані розважальні та пізнавальні ролики для всієї родини. Тут можна знайти знайти улюблені мультфільми дітей, навчальні відео, дати дітям послухати дитячі віршики та пісеньки, а також знайти зрозумілі малюкам відповіді на питання про науку, мови, математику або природу.

«З моменту свого запуску в США чотири роки тому YouTube Kids став одним з найпопулярніших додатків для дітей, і сьогодні YouTube Kids стає доступним і в Україні. Це новий додаток можна завантажити безкоштовно на ваш телефон, планшет або його можна використовувати на великому екрані за допомогою ChromeCast, Apple TV, ігрових приставок або Smart TV», – йдеться у повідомленні компанії.

Додаток YouTube Kids є безкоштовним за рахунок підтримки реклами. Всі рекламні оголошення в YouTube Kids чітко позначені як реклама, і вони попередньо перевіряються вручну, щоб переконатися, що вони відповідають правилам розміщення реклами. Це означає, що на YouTube Kids, наприклад, не дозволена реклама продуктів харчування або напоїв, відеоігор або рекламні ролики, призначені для дітей старше 12 років, або клікабельна реклама.

Ви можете завантажити додаток YouTube Kids на Google Play і Apple Store.

Фото: Mediasat

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *