ОСТАННІ НОВИНИ

Вчительку однієї з львівських шкіл, яка покинула на кордоні учня, звільнили з посади завідувачки

Вероніка Рой

|

Вчительку львівської школи №98, яка під час поїздки залишила без нагляду на кордоні учня 10-го класу, звільнили з посади завідувачки. Про це Tvoemisto.tv розповіла директорка управління освіти Львівської міської ради Зоряна Довганик.

 

Як повідомляється, управління освіти ЛМР провело службове розслідування у цій справі.

«Ми перевірили факти, про які повідомила мама. Відтак керівниці школи Людмилі Зембі оголосили догану. Завідувачку Тетяну Мних звільнили з цієї посади, зараз вона працює вчителькою української мови. Далі директорка має розглянути питання про її звільнення зі школи: ми просто рекомендуємо, бо школи мають кадрову автономію, і директорка є безпосереднім роботодавцем», – розповіла Зоряна Довганик.

Вона додала, що зараз Тетяна Мних перебуває на лікарняному.

У школі №98 підтвердили інформацію про лікарняний, проте із самою директоркою протягом двох днів редакції видання не вдалося зв’язатись.

Мама ж 10-класника, Тетяна Бойко, каже, що хлопець одужав, продовжує ходити в школу.

«Ми більше нікуди не звертались, бо основне – це щоб дитина довчилась у тій школі без проблем. Наскільки я знаю, директорці винесли догану, а завуча мали звільнити», – розповіла вона.

Нагадаємо, у Львові розгорівся скандал довкола поїздки учнів 10-го класу СШ №98 до Італії. Мати одного з десятикласників заявила про те, що її сина залишили на кордоні з Угорщиною, бо він не взяв із собою біометричний паспорт.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *