ОСТАННІ НОВИНИ

В Україну йде похолодання

Вероніка Рой

|

В Україні у вівторок, 19 лютого, збережеться тепла погода без опадів. У наступні на території країни очікується похолодання. Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на Український гідрометцентр.

 

«19 лютого мінлива хмарність. Без опадів. У західній частині вночі та вранці місцями туман. У східних областях, на півночі Лівобережжя та в Карпатському регіоні на дорогах подекуди ожеледиця», – йдеться в повідомленні.

Температура у західних областях вночі від 2° тепла до 3° морозу, вдень 7-12° тепла; у східних, Сумській та Чернігівській областях вночі 8-13° морозу, вдень близько 0°; на решті території вночі 4-9° морозу, вдень 3-8° тепла.

У наступні два дні, 20-21 лютого, очікується хмарна з проясненнями погода. В західних, північних, 21 лютого й у східних областях часом невеликий дощ та мокрий сніг, на решті території без істотних опадів.

У східних областях, на півночі Лівобережжя та в Карпатському регіоні на дорогах подекуди ожеледиця. Вітер південно-західний та західний, 5-10 м/с.

Температура вночі від 2° тепла до 3° морозу (20 лютого у східній половині країни 2-7° морозу, на крайньому сході до 10° морозу); вдень 3-8° тепла, на півдні, 20 лютого й на заході країни 5-10° тепла (у східних областях і на півночі Лівобережжя 20-21 лютого від 1° морозу до 4° тепла).

22 лютого синоптики прогнозують сніг, в Карпатському регіоні та на півдні країни подекуди з дощем (у північних та східних областях місцями невеликий сніг); температура вночі та вдень у західних і південних областях від 4° морозу до 2° тепла (на Закарпатті та в Криму вдень 0-5° тепла); на решті території вночі та вдень 0-6° морозу (у північних та східних областях вночі 4-10° морозу).

23 лютого без опадів, лише вдень у північних областях місцями невеликий сніг. Температура вночі у південній частині 4-9° морозу, на решті території 6-12°, в Карпатах та на Півночі Лівобережжя до 14° морозу; вдень 1-6° морозу, на заході та півдні країни близько 0°.

Фото: Укрінформ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *