ОСТАННІ НОВИНИ

Працівниця Трускавецької міськради в робочий час роздавала агітаційні газети «Самопомочі»

Соломія Григор'єва

|

Завідувачка юридичного відділу Трускавецької міської ради у робочий час роздавала агітаційну продукцію політичної партії «Об’єднання «Самопоміч» і закликала голосувати за кандидата у Президенти Андрія Садового. Про це на своїй сторінці у Facebook написав депутат ТМР Роман Бучкович, пише видання «Джерела Трускавця».

 

Протиправна діяльність пані Савченко зафіксована на відео, у якому чиновниця стверджує, що має право займатися агітацією у робочий час.

У такий спосіб пані юрист нахабно проігнорувала закон «Про вибори Президента України», у якому зазначено, що «органам виконавчої влади … та органам місцевого самоврядування, правоохоронним органам і судам, їх посадовим і службовим особам у робочий час участь у передвиборній агітації забороняється» ( стаття 64, пункт 2).

Як відомо, Олена Савченко є членом місцевої організації «Об`єднання «Самопоміч», депутатом міськради від цієї політичної сили.

Станом на сьогодні ні голова трускавецького осередку «Самопомочі» Микола Онисько, ні очільник депутатської фракції Олег Карпин, ні трускавецький мер Андрій Кульчинський, який, до слова, є висуванцем від «Самопомочі», у жодний спосіб не відреагували протиправні дії завідувачки юридичного відділу Трускавецької міської ради.

Фото: Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *