ОСТАННІ НОВИНИ

Підгрушна достроково завершує біатлонний сезон через хворобу

Андрій Котенський

|

Капітан жіночої збірної України з біатлону Олена Підгрушна змушена достроково завершити виступи в сезоні 2018/19 через хворобу. Про це повідомляє офіційний сайт Федерації біатлону України.

 

Таке рішення наша біатлоністка змушена була прийняти на підставі результатів комплексного медичного огляду, проведеного в Києві минулого тижня. Діагноз, поставлений лікарями невтішний: гостра стадія міокардиту – запалення сердцевого м’язу.

«Проблеми зі здоров’ям у Олени виникли, як результат перенесеного захворювання в січні цього року. Діагностувати захворювання в умовах виступів на етепах Кубку світу було неможливо. Після того, як Підгрушна провела три гонки після хвороби в умовах погіршеного самопочуття, було прйинято рішення відправити спортсменку на додаткове обстеження для з’ясування причин нездужання. В результаті УЗІ, а після й МРТ підтвердили діагноз, що виключає продовження виступів в поточному сезоні», – йдеться у повідомленні.

Зауважимо, що сезон розпочався для Олени доволі оптимістично і напередодні захворювання Підгрушна демонструвала пристойну швидкість, а на фінішному колі їй взагалі не було рівних.

Попереду на нашу збірну очікуютє першість Європи та Світу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *