ОСТАННІ НОВИНИ

Приватбанк запустив послугу видачі готівки на касах АЗС

Вероніка Рой

|

Державний ПриватБанк запустив в тестовому режимі послугу, яка дозволяє отримати готівку за оплати покупок банківською карткою на касі автозаправок WOG. Про це повідомляє прес-служба ПриватБанку.

 

Як йдеться у повідомленні, клієнти ПриватБанку зможуть швидко та зручно зняти готівку на касах АЗК WOG, без необхідності використовувати банкомати. Такий сервіс уже завоював популярність в інших країнах Європи — серед банків, торговців та мільйонів покупців, і сьогодні він став доступним в Україні.

«Скористатися послугою «Готівка на касі» в Україні можуть держателі будь-якої дебетової картки від ПриватБанку (зарплатної, студентської, соціальної картки) з магнітною смугою, а також більшості дуальних карток (із чіпом та магнітною смугою) різних платіжних систем. Отримання коштів з кредитного рахунку на першому етапі впровадження послуги не передбачено.Для того щоб скористатися новим функціоналом, покупцеві необхідно лише оплатити товар банківською карткою та повідомити касиру про бажання зняти готівку», – йдеться у повідомленні фінустанови.

Також зазначається, що максимальна сума видачі готівки на одну транзакцію становить 500 грн, незалежно від вартості покупки. Процес підтвердження такої транзакції на касі супроводжується введенням PIN-коду банківської картки користувача.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *