ОСТАННІ НОВИНИ

Поки Садовий зайнятий «президентським турне» Україною, в.о. міського голови Львова буде Васьків

Дарина Смеречанська

|

На відсутності Андрія Садового у Львові обов’язки міського голови виконує заступник з питань економіки та фінансів Геннадій Васьків. Про це мер Львова повідомив на своїй сторінці у Facebook.

 

Додамо, що нещодавно у ЗМІ почала поширюватися інформація про те, що Андрій Садовий разом з родиною із 8 січня переїжджає на проживання до Києва.

«Багато запитань від медіа, де я і сім’я. Поширюють фейк, що вивіз родину зі Львова. Нісенітниця. Вчора перебував на Франківщині. Сьогодні на засіданні штабу в Києві. Багато зустрічей з середовищами. У п’ятницю ввечері о 21:00 прямий радіоефір з Андрієм Куликовим. В суботу – у Львові. На час відсутності обов’язки міського голови виконує заступник з питань економіки та фінансів Геннадій Васьків», – зазначив Андрій Садовий.

Також він наголосив, що «всі виборчі поїздки здійснюються за рахунок відпустки, на яку є право як у кандидата в президенти, і за власні кошти».

«Зі мною в поїздках по всій Україні, яких буде багато, часто буде дружина Катерина. Хлопців, як мінімум до кінця навчального року, забирати до Києва не планую», – наголосив він.

Нагадаємо, 3 січня «Самопоміч» висунула Андрія Садового кандидатом у Президенти України.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *