ОСТАННІ НОВИНИ

Хто «завалив» реалізацію конкурсу мікропроектів на Львівщині

Соломія Головіна

|

Показник виконання обласного конкурсу проектів місцевого розвитку Львівщини у 2018 році сягнув 96%. Четверо конкурсантів «завалили» втілення своїх проектів. Про це на своїй сторінці у Facebook написав начальник відділу з питань реалізації проектів місцевого розвитку, МТД та ЗЕЗ Іван Собко.

 

«Ті, що завалили реалізацію проектів місцевого розвитку в 2018 році: м. Добромилю Львівської області коштів обласного бюджету в сумі 300 тис. грн на реалізацію 2-х інфраструктурних проектів в місті виявляється не потрібно; так само Скелівській сільській раді Старосамбірського райну – 116 тис. грн; відділу освіти Пустомитівської РДА (Звенигородська ЗОШ) – 183 тис. грн; створення громадського центру в с. Підлуби Яворівського району – 60 тис. грн», – обурився він.

Як наголосив Іван Собко, згадані конкурсанти подавали неправдиву інформацію про стан реалізації цих проектів, відтак в кінці року виявилося, що вони не реалізовані.

«Конкурсна рада зробить відповідні висновки і експерти, що оцінюватимуть проекти 2019 року. Обов’язково будуть повідомлені про Ваше ставлення до реалізації проектів у 2018 році!
А тим, хто прикриває такі речі – не робіть «ведмежих послуг», правда завжди спливає на поверхню!», – зазначив він.

За його словами, секретаріат КР підводить підсумки Конкурсу проектів місцевого розвитку у 2018 році і на черговому засіданні Конкурсної ради представить відповідний звіт.

«Загалом показник виконання Програми міг би становити 100 %, якби не вищезгадані «конкурсанти», а так 96 % – це теж не зле. Сподіваюсь у 2019 році ми не матимемо таких сюрпризів, і всі хто переможе у 2019 році на 100 % реалізують свої ідеї», – констатував Іван Собко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *