ОСТАННІ НОВИНИ

90-річна бабуся із Західної України передала для військових 10 тисяч доларів

Вероніка Рой

|

Жителька Західної України, якій більше 90 років, переказала 10 тисяч доларів на рахунок фонду «Повернись живим». Про це повідомляється на сторінці у Facebook фонду.

 

«Ми не можемо публікувати її фото та називати її ім’я, але можемо розповісти, що вона – проста  жінка, стежить за сторінкою фонду у Facebook, знає, як звуть наших співробітників і, звісно, вболіває за майбутнє України», – йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що кошти, переказані благодійницею, витратять на допомогу бригадам, чиї пункти постійної дислокації (ППД) знаходяться в Івано-Франківській, Львівській, Волинській та Закарпатській областях.

«Ми пишемо цей пост і плачемо. Плачемо від радості. І справа не у величезному переказі. Справа у тому, що у свій вік «за 90» жінка каже: «Дуже хочу допомогти виграти війну. Ви за мене не хвилюйтеся – гроші на ліки собі лишила!», – додають у фонді.

Фонд «Повернись живим» — один із найбільших фондів допомоги українським військовим у зоні АТО. Спеціалізується на технічному забезпеченні, насамперед на нічній оптиці. Крім того, займається навчальними, медичними, психологічними та іншими проектами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *