ОСТАННІ НОВИНИ

ЛМР закупила саджанці дерев по 3600 грн за штуку, коли їх можна придбати максимум за 190 грн, – активістка

Соломія Головіна

|

Виконавчий комітет сьогодні, 14 грудня, прийняв рішення про передачу саджанців з балансу департаменту містобудування на баланс ЛКП «Зелений Львів». У проекті рішення зокрема оприлюднили перелік і вартість цих саджанців, які закуповувало місто у 2018 році. Власне громадська активістка Олеся Дацко наголосила, що ціна придбаних дерев є завищеною: місто віддало за саджанці кленів по 3600 грн за штуку, коли їх можна купити максимум за 190 грн. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

 

Загалом цього року у Львові висадили 10 тис. нових насаджень.

«Мова іде про передачу саджанців з балансу департаменту містобудування ЛМР на баланс ЛКП «Зелений Львів». У 2018 році ми висадили близько 10 тис. нових насадження, і тепер їх передаємо на баланс організації, яка займається парками», – поінформував під час засідання виконкому директор департаменту містобудування Сергій Коровайник, передає прес-служба ЛМР.

«ЛМР закуповує клени по 3600 грн за штуку? Нині виконком передає на баланс ЛКП «Зелене місто». Криза в державі…Війна … Коли аналоги на ОЛХ – 45-190 грн максимум!», – обурилася у Facebook Олеся Дацко.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *