ОСТАННІ НОВИНИ

Притула у Львові презентував відверту романтичну комедію

Андрій Котенський

|

У Львові з аншлагом відбувся допрем’єрний показ української романтичної кінокомедії «Секс і нічого особистого». На презентацію фільму у кінотеатрі «Планета Кіно» прибули усі головні герої: Роман Луцький, Наталя Мазур, Сергій Притула, Анжеліка Ніколаєва та режисерка Ольга Ряшина.

Попри відверту тему фільм не перейшов межу фривольності. Романтична комедія сповнена якісними жартами, і це не дивно, адже автором сценарію стали Сергій Притула і актори «Вар’яти-шоу»: Володимир Жогло, Валентин Сергійчук, Володимир Ковцун і Віталій Тильний.

Стрічка вийде в широкий український прокат 20 грудня 2018 року.

«Коли на пропозицію руки і серця тобі кажуть, що ти в ліжку повний нуль, тут головному герою не до жартів. Вбитий горем Сергій приймає чоловіче рішення і їде в Прагу на Новорічні свята до свого друга Василя. Після ночі обломів у стрип-клубі він випадково знайомиться зі стриптизеркою Діаною, яка обіцяє зробити з нього супер-героя. Але на шляху до великої мрії стає його колишня. Чим закінчаться гарячі пригоди новорічної Праги дивіться у кінотеатрах із 20 грудня», – йдеться у описі до фільму.

Цікаво, що загальний бюджет картини – 26 млн грн. Зйомки відбулись у Празі, Києві та Львові.

Відео: planetakino

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *