ОСТАННІ НОВИНИ

Батьків з дітьми запрошують відвідати ведмежу резиденцію Святого Миколая у «Домажирі»

Дарина Смеречанська

|

«Домажир» запрошує завітати у ведмежий притулок 18, 19 та 23 грудня: гостей чекає святкова програма з нагоди Дня святого Миколая. Про це повідомляють організатори у соцмережах.

 

Святкова програма включатиме зустріч з Миколаєм і отримання подарунків; майстер-клас з розпису дерев’яної іграшки; відвідини притулку і зустріч з ведмедями; святкову атмосферу і чудовий настрій.

«Інформація про наш притулок дійшла вже і до Святого Миколая! А коли Він дізнався про нас більше, то вирішив організувати в «Домажирі» свою резиденцію. 18,19 та 23 грудня вона буде відчинена для всіх бажаючих отримати солодкі подарунки від Миколая, навчитись розмальовувати іграшки на креативному майстер-класі, весело провести час і, звісно, навідати ведмедів (тих, які спеціально не засинають, щоб потішити Миколаєвих гостей)», – мовиться у повідомленні організаторів.

Святкова програма буде розпочинатись за графіком: о 10:00, 14:00 і 16:00. Тож, обирайте зручний для вашої сім’ї час, телефонуйте за номером 067 509 3058. Додамо, що вартість участі 200 грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *