ОСТАННІ НОВИНИ

Бійка у львівському гуртожитку завершилася реанімацією

Омелян Шевчук

|

Бійка у львівському гуртожитку завершилася ножовим пораненням і госпіталізацією двох студентів. Про це повідомив працівник поліції  Ігор Зінкевич у своєму Фейсбук.

 

За попередніми даними, у гуртожитку Львівського кооперативного коледжу економіки і права на вулиці Золотій, 17-річний студент вдарив ножем свого 21-річного сусіда (студента Львівської Політехніки», а потім перерізав собі вени.

«Наніс удар предметом схожий на ніж в область шиї, а після цього перерізав собі вени. Обоє були госпіталізовані», – йдеться у повідомленні.

Обоє потерпілих перебувають у реанімації. Подробиці встановлюються.

Як уточнив прес-секретар з роботи зі ЗМІ та зв’язків із громадськістю Львівського кооперативного коледжу економіки і права Михайло Голубка, дані студенти не навчаються і не мають відношення до коледжу. Вони проживають у гуртожитку згідно укладеного договору.

«Конфлікт спалахнув між студентом першого курсу Львівського державного університету внутрішніх справ  (17 років) та п’ятикурсником, студентом Національного університету «Львівська Політехніка»  (21 рік)», – повідомив Михайло Голубка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *