ОСТАННІ НОВИНИ

Вчора на Донбасі один український захисник отримав поранення

Юлія Шпак

|

Вчора, 29 листопада, ситуація в районі проведення операції залишалася цілком контрольованою Об’єднаними силами. Під час бойових дій один військовослужбовець Об’єднаних сил отримав поранення. Окрім того, в ході бойового зіткнення, зник безвісти солдат Сергій Проданюк. Про це у Facebook повідомляє штаб ООС.

 

Окупанти 14 разів відкривали вогонь по позиціях наших військ, в тому числі зафіксовано 7 випадків застосування озброєння, забороненого Мінськими угодами.

Так, протягом минулої доби, з мінометів калібру 82 мм, ворог здійснював обстріли наших позицій в районах населених пунктів Кримське, Луганське, Чермалик, Гнутове та Водяне.
По опорних пунктах біля Кримського, Гнутового і хутора Вільного, противник, окрім мінометів, вів вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. По захисниках Красногорівки і Тарамчука окупанти застосовували суто стрілецьку зброю, а неподалік Авдіївки – автоматичні гранатомети. Окрім того, ворожий обстріл із великокаліберних кулеметів та гранатометів зафіксовано у районі Верхньоторецького.

Від початку цієї доби противник вогневої активності не проявляв. За даними розвідки, трьох окупантів зі складу збройних формувань Російської Федерації минулої доби було знищено.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *