ОСТАННІ НОВИНИ

За чотири роки 40 нардепів прогуляли понад 90% голосувань

Олена Карп'юк

|

40 українських парламентарів не голосували чи були відсутніми під час 90% голосувань у Верховній Раді. Про це йдеться у дослідженні ефективності роботи ВРУ VIII скликання Громадянської мережі «Опора», пише Українська правда.

 

Найбільшими прогульниками Верховної Ради VIII скликання стали: Сергій Клюєв, Вадим Рабінович, Костянтин Жеваго, Сергій Льовочкін, Юхим Звягільський, Дмитро Ярош, Олександр Онищенко, Віталій Чепинога, Євгеній Мураєв, Сергій Ларін, Євген Бакулін та Юлія Льовочкіна.

Натомість лише 9 нардепів навпаки старанно голосували і не брали участь у менше ніж 10% голосувань.

У розрізі лідерів парламентських фракцій та груп найбільш старанно брали  участь у голосуваннях Артур Герасимов – 81%, Максим Бурбак та Олег Березюк – 72%. Натомість найгірше висловлювали свою позицію у сесійній залі Олександр Вілкул – 11% та Віталій Хомутиннік – 10%.

Нагадаємо, депутати зі Львівщини раніше увійшли до рейтингу лідерів парламентарів-реформаторів. До цього двоє нардепів зі Львівщини уже потрапляли в п’ятірку реформаторів в парламенті.

А в грудні минулого року троє нардепів зі Львівщини посіли друге місце у рейтингу законодавчих ініціатив ВРУ за листопаді2017 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *