ОСТАННІ НОВИНИ

У ДТП загинув чемпіон світу Андрій Пушкар

|

Чемпіон світу з армспорту Андрій Пушкар загинув у ДТП у Рівненській області. Пушкар був чемпіоном світу 15 разів, 16 разів – чемпіоном Європи, 7 разів вигравав кубок світу серед професіоналів, пише Кореспондент.

 

Внаслідок аварії в Рівненській області загинув чемпіон світу з армспорту Андрій Пушкар і його батько. Про це повідомляє агентство Українські новини з посиланням на джерело в правоохоронних органах.

За словами співрозмовника агентства, аварія сталася в середу, 14 листопада.

За даними прес-служби облстной поліції, на автодорозі між селами Гаї-Лев’ятинські і Крупець 26-річний житель Острозького району, спортсмен, за попередньою інформацією, водій автомобіля Citroen, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з вантажівкою під керуванням 30-річного жителя Чернівецької області.

В результаті ДТП водія фургона доставили до медзакладу у важкому стані. У салоні Citroen перебувало троє осіб: семиразовий чемпіон світу Олег Жох, його 50-річний батько, та 33-річний чемпіон з Тернопільської області Андрій Пушкар.

За життя Олега Жоха медики продовжують боротись. У чемпіона численні важкі переломи, він у комі і дихає завдяки апарату штучної вентиляції легень. Батько Олега Жоха та 15-ти-разовий чемпіон світу Андрій Пушкар загинули на місці ДТП.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *