ОСТАННІ НОВИНИ

Перший сніг у Києві: 50 ДТП, страшні затори та порушений графік роботи громадського транспорту

Соломія Григор'єва

|

Сьогодні, 14 листопада, у Києві випад перший сніг. У зв’язку зі снігопадом у столиці утворилися великі затори і сталася безліч аварій, пише УП.

Як свідчить дані Google.maps, затори паралізували майже все місто. В деяких місцях машини рухаються зі швидкістю менше 5 км/год.

Стоять Дарницький, Південний та Північний мости, міст Патона та міст Метро у напрямку центру Києва. Також автомобілі тягнуться на проспекті Бажана, Харківському шосе в напрямку центру.  Стоїть Повітрофлотський проспект і вулиця Чорновола, вулиці Жилянська, Льва Толстого, Набережно-Лугова, Набережне шосе та інші.

За даними порталу dtp.kiev.ua, загалом з початку снігопаду у столиці сталося понад 50 аварій, 4 з них з постраждалими.


Разом з тим, як повідомляє “Київ оперативний”, невелика хурделиця не заважає у Києві ремонтувати дороги. Відзначається, що просто зараз робітники кладуть гарячий асфальт біля нової АЗС на вулиці Луговій.

14 листопада у Києві ввели спецрежим для курсування громадського транспорту Про це повідомила прес-служба “Київпастрансу“.

“У зв’язку з погіршенням погодних умов, ДТП і пробками на маршрути громадського транспорту введено оперативне положення – курсування без дотримання графіка руху”, – йдеться в повідомленні.


Пасажирів закликали враховувати цю інформацію при плануванні поїздки і не сваритися з працівниками підприємства.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *