ОСТАННІ НОВИНИ

Доба у зоні ООС: один український військоивй отримав поранення

Юлія Шпак

|

Внаслідок бойових дій вчора на Донбасі один український військовий отримав поранення. Його доставлено до військового мобільного госпіталя, де він отримує необхідну медичну допомогу. Стан здоров’я – задовільний. Про це повідомляє інформаційно-аналітичний центр Нацбезпеки України.

 

Луганський напрямок

Зафіксовано 4 ворожих обстріли.Вдень окупанти вели прицільний вогонь з гранатометів різних типів та великокаліберних кулеметів поблизу н.п. Троїцьке, Хутір Вільний, Золоте-4. Окрім цього, захисники Троїцького зафіксували розриви декількох ворожих мін калібру 82 мм. Ще близько 20 мін цього ж 82-го калібру окупанти випустили в районі Золотого-4.

Зазначимо, на кожний з обстрілів російсько-окупаційних військ підрозділи Об’єднаних сил відкривали адекватний вогонь у відповідь із штатного піхотного озброєння, не порушуючи Мінські угоди.

Донецький напрямок

Ворог порушив режим тиші 5 разів. Тут російсько-окупаційні війська вели прицільні обстріли позицій Об’єднаних сил з гранатометів різних типів та великокаліберних кулеметів. Провокаційне відкриття вогню окупантами зафіксовано в районі н.п. Красногорівка, Березове, Степне, Водяне, Верхньоторецьке.

Наші оборонці декілька разів примушували ворога до припинення вогню, застосовуючи штатні чергові засоби.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *