ОСТАННІ НОВИНИ

ФК «Львів» зіграв внічию з «Олімпіком»

Вероніка Рой

|

ФК «Львів» та «Олімпік» на «Арені Львів» зіграли внічию у матчі 15-го туру чемпіонату України серед команд Прем’єр-ліги. Про це повідомляє інформаційна служба ФК «Львів».

 

Перші 45 хвилин поєдинку не рясніли гольовими моментами, а ініціатива раз-по-раз переходила від однієї команди до іншої. Так, на 4-й хвилині львів’яни загострили гру біля протилежних воріт, коли Голіков виконав штрафний, а Борзенко не влучив у рамку воріт після виграної боротьби на «другому поверсі». Але вже на 19-й хвилині «синьо-золотих левів» виручив Сарнавський, відбивши м’яча після удару головою Немчанінова з кількох метрів.

У середині першого тайму господарі створили кілька загроз воротам Махновського, і в усіх випадках архітектором атакувальної гри був бразилець Тейлор. Спочатку бразилець вивів на ударну позицію Адамюка, ось тільки лайнсмен вгледів офсайд у захисника «Львова». А за кілька хвилин вболівальники вибухнули радісними вигуками: то Тейлор результативно завершив епізод, замкнувши простріл Жуліо.

Команди взяли паузу у грі, щоб вибухнути перед самим свистком на перерву. Голіков міг подвоювати перевагу львів’ян, а Сарнавський зробив усе можливе, щоб зберегти свої ворота на «замку».

Після відновлення гри команда Юрія Бакалова могла ще двічі вражати ворота суперників: Немчанінов розрядив ситуацію після удару головою Борзенка, а Махновський відбив потужний «постріл» Жуліо з 15-ти метрів.

«Олімпік» скористався не найкращою реалізацією гольових моментів «Львова» і застосував добре відоме футбольне правило, відновивши паритет у рахунку на 64-й хвилині. Шиндер завершив швидкісну атаку донеччан лівим флангом.

Остання третина гри залишилася за «містянами», які намагалися вирвати перемогу та порадувати вболівальників другою поспіль звитягою у нинішньому сезоні. Апогеєм активності «Львова» в атаці став супермомент Жуліо на 83-й хвидині, який, опинившись перед воротами «Олімпіка», не влучив у ціль – 1:1.

Фото: ФК “Львів”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *