ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра у Львові відновлюють опалювальний сезон

Вероніка Рой

|

Від завтра ЛМКП «Львівтеплоенерго» та ЛКП «Залізничнетеплоенерго» відновлюють подачу опалення до всіх житлових будинків. Про це повідомляє прес-служба ЛМР з посиланням на розпорядження міського голови Львова Андрія Садового.

 

Згідно з розпорядженням, завтра зранку теплопостачальні підприємства Львова розпочнуть процес відновлення подачі опалення. Температуру теплоносія регулюватимуть, залежно від температури зовнішнього повітря.

«Відповідно до нормативних документів — а це спільний Наказ Мінпаливенерго і Міністерства ЖКГ — опалювальний сезон для населення розпочинається тоді, коли впродовж трьох діб середньодобова температура становить +8°C. Тому опалювальний сезон для населення ми розпочали 22 жовтня. Однак, у зв’язку зі збільшенням температури повітря, з 29 жовтня опалювальний сезон було призупинено. Однак від завтра, згідно з прогнозом синоптиків, температура вдень становитиме +10°C, а вночі +4°C, тобто середньодобова температура буде +7°C. Тому було прийнято рішення відновити подачу опалення для населення з 8 листопада», – повідомив заступник міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак.

Нагадаємо, опалювальний сезон для бюджетних устав у Львові розпочався 10 жовтня на основі листів звернень від керівників закладів. Опалювальний сезон для населення розпочався 22 жовтня. У зв’язку із підвищенням температури зовнішнього повітря, 29 жовтня було призупинено опалювальний сезон для населення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *