ОСТАННІ НОВИНИ

ФК «Львів» на виїзді програв полтавській «Ворсклі»

Юлія Шпак

|

ФК «Львів» на виїзді поступився полтавській «Ворсклі» у матчі 14-го туру чемпіонату України серед команд Прем’єр-ліги. Поєдинок завершився з рахунком 0:2. Про це повідомляє Інформаційна служба ФК «Львів».

 

Враховуючи неможливість Тейлор та Сабіно через дискваліфікації взяти участь у поточній грі, Юрій Бакалов вдався до кадрових та тактичних експериментів. Голіков, який переважно виступав на позиції правого захисника, змістився на протилежний фланг. Також серед стартової одиннадцятки опинилися ще два гравці командної ротації: Араужо, який відзначився першим голом за львівський клуб у ворота криворізького «Гірника» у Кубку України, та Сергій Петров, який цього сезону ще не розпочинав матчі в основі головної команди.

Першу нагоду відзначитися забитим м’ячем у матчі мали саме львів’яни. На 7-й хвилині Араужо прорвася повз двох захисників «Ворскли», Адамюк виконав простріл на 11-ти метрову позначку, звідки Бруно у дотик пробив у поперечину.

Проте після цього «Ворскла» перехопила ініціативу і розпочала вдало комбінувати на половині поля номінальних господарів. А гол прийшов звідти, звідки його ніхто не чекав. На 19-й хвилині непорозуміння Приймака та Мартана призвело до того, що Коломоєць перехопив м’яча і пробив у стійку воріт Бандури, а на добиванні Ребенок не залишив шансів воротарю «Львова».

Невдовзі голкіпер «синьо-золотих левів» знову вступив у гру, нівелюючи небезпеку біля своїх воріт після удару головою Коломойця. Були моменти й у Кулача та Скляра, проте у завершальній фазі атак виконанню полтавців бракувало влучності.

В останні ж хвилини першої половини зустрічі «Ворскла» забила вдруге. Мартан не дістав верхового м’яча під час навісу з правого флангу, а Якубу прийняв шкіряну кулю і «розстріляв» стража воріт «містян». А перед самим свистком на перерву Ребенок та Кулач ледве не організували й третє взяття воріт – Бандура врятував свою команду.

Відпочинок пішов на користь підопічним Юрія Бакалова. Крім того, швидкості на половині поля суперників додав вихід на заміну Янчака замість Петрова. Саме активні дії Вадима на фланзі та невпевнена гра Шуста на виході ледве не призвели до голу, проте на дальній стійці не виявилося нікого з львівських гравців, аби відправити «сферу» у ціль. На 63-й хвилині знову швидкісні дані Янчака ледве не допомогли «Львову» скоротити розрив у рахунку – м’яч після його удару просвистів повз ближню дев’ятку.

У середині другого тайму Борзенко змінив Западню, і вдала гра Сергія на «другому поверсі» призвела до того, що Бруно пробивав у ближній кут із вбивчої позиції, але не влучив у рамку. Трохи пізніше Бруно розрізною передачею вивів Янчака на побачення із воротарем – завершення Вадимом атаки знову залишало бажати кращого.

Львівський колектив значно переважав своїх опонентів по грі протягом часу, що залишався до завершення матчу, ось тільки фінальний свисток Катерини Монзуль засвідчив першу гостьову поразку команди у нинішній кампанії – 0:2.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *