ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові зведуть ще одну багатоповерхівку

Наталя Дуляба

|

ТзОВ «ЖК Білий шоколад» збудує багатоквартирний житловий будинок із вбудованими приміщеннями громадського призначення і трансформаторною підстанцією на вул. Під Голоском. Відповідні містобудівні умови та обмеження сьогодні, 2 листопада, видав виконавчий комітет міськради Львова.

 

Як йдеться у проекті рішення, нове житло ТзОВ «ЖК Білий шоколад» будуватиме на земельній ділянці площею 0,83 га, яку підприємство взяло в оренду у міста. Цільове призначення землі – для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку; категорія – землі житлової та громадської забудови. Також ця земельна ділянка розташована у зоні Ж-3 – зоні багатоповерхової житлової забудови.

Своїм рішенням виконком дозволив забудувати землю на 27%, а також встановив, що висота майбутнього житлового будинку не повинна перевищувати 34 м.

Як зазначила під час обговорення директорка юридичного департаменту Львівської міськради Гелена Пайонкевич, забудовник готовий передати у власність громади приміщення площею 400 кв м. Там планують облаштувати дитсадок.

Згідно з даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ «ЖК Білий шоколад» створили менше двох років тому – у лютому 2017 року. Його засновниками є двоє мешканців Донецька – Сергій та Алла Напраснікови. Вони також є власниками ТзОВ «ЖК Грінвуд», яке спорудило однойменний елітний житловий комплекс серед лісу у Брюховичах (вул. Т. Шевченка, 78).

Основний вид діяльності ТзОВ «ЖК Білий шоколад» вказаний як будівництво житлових і нежитлових будівель, розмір статутного капіталу становить 3 млн грн.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *