ОСТАННІ НОВИНИ

Шахтарі припинили пікет під Львівською ОДА

Юлія Шпак

|

Шахтарі, які сьогодні влаштували мітинг під станами Львівської ОДА через борги із зарплати, припинили пікет. Про це повідомили у прес-службі Патрульної поліції у Львівській області.

 

Як повідомили у прес-службі ЛОДА, представники профспілки працівників вугільної промисловості спільно із Львівською ОДА напрацювали відповідне звернення, яке передадуть в Кабінет Міністрів України та Адміністрацію Президента України.

«Сьогодні ми передамо звернення Уряду України та Президентові і, в залежності від того, яка буде реакція на проблему, будемо далі працювати над цим питанням. Цю проблемо ми усвідомлюємо і, так само, як і по засобах захисту ми разом із профспілками дотиснули свою позицію, і по підняттю заробітної плати, переконаний, що вирішимо спільно проблему із виплатою зарплати за видобуте вами вугілля», – наголосив Олег Синютка.

У зверненні, зокрема йдеться про те, що станом на 2.11.2018 року шахтарям ДП «Львіввугілля» виплачено тільки 30% заробітної плати за вересень 2018 року, борг по зарплаті за вересень – 97 мільйонів гривень, за жовтень – 146 мільйонів гривень.

Гірники вимагають погашення заборгованості, фінансування та обладнання лав шахти «Межиріччанська» та «Степова», а також належне фінансування засобів охорони праці.

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *