ОСТАННІ НОВИНИ

Літаки airBaltic почнуть літати зі Львова до Риги

Соломія Григор'єва

|

Аеропорт Львів починає співпрацю з авіакомпаніє airBaltic, яка зробить ближчими Прибалтику та Скандинавію. Спільна робота розпочнеться відкриттям напрямку Львів-Рига, який стартує з весняного сезону, 02 квітня 2019 року. Про це було оголошено під час XVIII Міжнародного економічного форуму, пише прес-служба аеропорту.

 

Польоти будуть виконуватись чотири рази в тиждень. Приліт у Львів та відліт у Ригу буде відбуватись вночі. Такий розклад є дуже зручним для транзиту через Ригу, до прикладу у Скандинавію.

Квитки уже можна придбати за вартістю від 130€ в обидва боки (від 69 € – в один).

«Сьогодні ми анонсуємо нову для аеропорту «Львів» авіакомпанію і добре що це відбувається на цьому форумі. То ж цією великою для аеропорту подією разом з нами потішаться представники, як місцевої, так і центральної влади. Я дуже рада приходу airBaltic – ми довго вели переговори і, врешті, рішення прийнято. І, що важливо для пасажирів, – це гібридний перевізник, який використовує, як лоукост модель так і класичну» – розповіла директорка Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького Тетяна Романовська.

Також вона відзначила, що авіакомпанія airBaltic має дуже гарну репутацію серед класичних авіаперевізників саме за свою стабільність, постійний ріст в обсягах перевезень, оновлення флоту та пунктуальність.

«Балтійський напрямок був дуже популярний за часів молодості наших батьків. Я рада, що ми відновлюємо давні відносини та тепер зможемо потрапити у Ригу та інші балтійські і скандинавські міста з допомогою авіакомпанії airBaltic», – підкреслила Тетяна Романовська.

Також з презентацією роботи авіакомпанії airBaltic виступила представник перевізника Марія Радченко.

Вона розповіла, що у флоті авіакомпанії зараз 36 літаків, серед яких 13 надсучасних А 220-300. Цього року авіакомпанія перевезла вже близько 3,5 млн пасажирів, показник регулярності рейсів – 99,8%, а пунктуальності – 87%.

Слід відзначити, що авіасполученню між Львовом та країнами Балтії має майже 80-річну історію. Ще у міжвоєнний період, у 1930-их роках, курсували літаки з нашого міста у Ригу та Таллінн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *