ОСТАННІ НОВИНИ

8 чотирилапих вихованців ЛКП «Лев», які мріють про теплу домівку

Юлія Шпак

|

Львів’ян просять допомогти прилаштувати собачок та котів, які шукають домівки, а зараз перебувають в ЛКП «Лев». Про це комунальне підприємство повідомляє на своїй сторінці у Facebook.

 

«Такі ж захопливо красиві й так зачаровують погляд, як і їхні брати – вовки: у цій підбірці зірками є лайки! Але, окрім них, є ще чимало хороших собак – великих і малих, кудлатих і короткошерстих, а ще – теплих і муркотливих котів, які чекають на господаря в ЛКП «Лев». Завітайте до нас в гості, не втрачайте шанс знайти найвірнішого друга!», – йдеться у повідомленні.

Кетті, метис лайки віком близько 1 рік. Проте характер – як у справжньої лайки: енергійна, любить бігати та стрибати, хоча добре піддається навчанню.

Руда краса Мусяк – кішечка віком до 1 року. Дуже любить лащитись та бавитись.

Джуні, теж метис лайки, з чудовим окрасом, як у справжнього вовка. Слухняний, хоча помітно, що попередні господарі з ним не дуже займалися. У нових відповідальних руках, які знаються на породі і займатимуться ним, стане вірним другом та охоронцем.

Молодий собачка Найт – цілком невеликий за розміром, тож може поселитися до вас у квартиру. Добре піддається навчанню.

Метис німецької вівчарки Берта. Гуляла собі біля оперного театру, де і була відловлена. Хоча на ній не було нашийника, та, за усіма ознаками (блискучому хутру, соціалізованості та відсутноті страху до людей), ця собачка не так давно на вулиці, можливо, загубилася. Знає деякі базові команди.

Киця Білка, віком до 1 року. Має неповторний окрас. Муркотунка та любить бавитись м’ячиком.

Молоденька Анталія, віком до 1 року. Зворушлива красуня. Чемна, з м’якеньким хутром. Також робимо висновок, що вона нещодавно потрапила на вулицю. Може жити у квартирі, підійде на прилаштування у сім’ю з дітьми, які люблять тварин.

Ще одна метис лайки Медлен, теж віком близько 1 року. Хитра та енергійна, соціалізована, вміє гуляти на повідку, піддається навчанню.

Фото: Ірина Шелест

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *