ОСТАННІ НОВИНИ

Португалія, Іспанія чи навіть США. Які наступні авіанапрямки відкриються з аеропорту «Львів»?

Соломія Григор'єва

|

Впродовж доби Міжнародний аеропорт «Львів» відкрив нові рейси до Європи від найбільших лоукост-компаній: Ryanair та Wizz Air. Це дало аеропорту не лише нові можливості, ай наснагу на відкриття нових країн, куди зі Львова полетіти наразі не можливо.

 

Звісно, що поки офіційних документів про співпрацю немає, керівництво аеропорту не може оголосити, з ким веде переговори, проте натякнуло на країни, які скоро стануть відкритішими для львів’ян.

«Ми вже маємо Ryanair та Wizz Air. Тепер працюємо над іншими лоукостами європейськими, азіатськими та іншими традиційними авіакомпаніями. Зараз важко сказати, куди ми відкриємо наступні рейси, бо європейське небо ще не повністю відкрите. Не всі країни мають лібералізацію і відкритий простір для європейських авіакомпаній. Але ще є місця, які ми можемо займати. Ми слухаємо потреби людей: хочемо почати літати до Португалії, Франції, Іспанії…» – сказала сьогодні, 30 жовтня, на прес-конференції директорка аеропорту «Львів» Тетяна Романовська.

Також вона розповіла про давно очікувані трансатлантичні рейси, зокрема про польоти до США. Т. Романовська одразу пояснила, що це дуже важкий напрямок, бо спочатку завжди є збитковим, і треба проводити правильні маркетингові ходи, щоб він запрацював.

«Ми розмовляємо із американськими авіакомпаніями, з МАУ (хоча вони притримуються ідеї працювати по цьому напрямку з хабом – Борисполем). Зараз я переключилась більше на American Airlines і Delta Air Lines, але з ними налагодити співпрацю важче, бо це потужні авіакомпанії і вони відкривають одразу щоденні рейси. На сьогодні в нас щоденного трафіку не можливо організувати. Зараз виходимо на різні рівні влади: посольство, консульство, міністерство, щоб вийти на американську сторону і ми могли провести серйозні переговори», – пояснила директорка львівського аеропорту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *