ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські «Карпати» на виїзді розгромили одеський «Чорноморець»

Юлія Шпак

|

У рамках 13-го туру ФК «Карпати» перемогли одеський «Чорноморець». Матч завершився з рахунком  5:0 на користь львівських левів. Про це повідомляє Інформаційний центр ФК «Карпат».

 

Гра в Одесі почалася для «Карпат» ідеально. Уже на першій хвилині Карраскаль скористався помилкою оборони «Чорноморця» і пробивав по воротах, але на шляху до цілі м’яч влучив у руку Грачову – пенальті. Вирок судді точно виконав Мар’ян Швед і це 0:1.

Господарі мали всі шанси відігратися зусиллями Чорнія, який за перший тайм мав три моменти. Спершу він ледь не покарав «Карпати» за неузгоджені дії оборони та голкіпера, але свою команду врятував Мегреміч, який самовіддано вибив круглого з порожніх воріт. У другому випадку Чорній банально не влучив у ворота з кількох ментрів – пробив вище після чудесної передачі від партнерів. Нарешті, свою майстерність продемонстрував і Шевченко, який скоротив кут обстрілу і не дав Чорнію забити гол під завісу тайму.

«Карпати» від своєї гри не відходили – контролювали м’яча через короткий пас. В одному з моментів Карраскаль обігрався з Гуцуляком, але гол не забив – одеситів виручив Літовченко.

Тайм другий розпочався за схожим сценарієм. Швед заробив небезпечний штрафний – Гуцуляк сильно пробив низом, Літовченко відбив перед собою, а першим на підборі опинився Понде – є дебютний гол португальця за «Карпати» в офіційному матчі.

Маючи комфортну перевагу за спиною, карпатівці продовжували демонструвати спокій та впевненість у власних діях. Феєрив фінтами Карраскаль, розривав свій фланг Швед – нічого подібного господарі не могли протиставити. Ясна річ, карпатівці не закривалися – гра їм давалася.

Коли пройшла година ігрового часу «моряки» прокинулися, згадали, який рахунок і почали створювати дуже гострі моменти біля воріт Шевченка, однак господарів підводила точність. Настрій від цього упав і в дії одеситів повернулися помилки, неуважність та апатія. «Карпати» цим якісно скористалися – Сергій Мякушко, який вийшов на заміну, віддгукнувся на довгу передачу від оборнців та провал в захисті суперника, вибіг на побачення з Літовченком і ефектно його перекинув – 0:3! А коли вже команди очікували на фінальний свисток, знову про себе нагадав Сергій Мякушко. Хавбек відгукнувся на передачу з глибини поля і точно пробив низом у дальній кут – дубль та розгром!

Але й це був не фінал. Одразу ж після гола Мякушка свій гол забив Гуцуляк, який скористався незрозумілими помилками захисту та воротаря – нападнику залишалося лише прокинути круглого собі на хід і спокійно забити у порожні ворота.

Фото: ФК “Карпати”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *