ОСТАННІ НОВИНИ

Нік Вуйчич: «Коли ми допомагаємо один одному та намагаємось підбадьорювати іншого, то це забирає фокус з наших власних потреб»

Вероніка Рой

|

Всесвітньо відомий мотиваційний спікер та тренер Нік Вуйчич про три речі, які є важливими  у його житті:

«Річ, яку я практикую у своєю житті, –  це скласти список того, за що вдячний. Я дякую Богу за мої благословення, я говорю своїй дружині, що я її люблю, проводжу час зі своїми дітьми та проводжу час з молоддю.

Друга річ, яка важлива для мене, – дружба. Мої батьки з колишньої Югославії, і тому в європейській культурі ми не завжди готові відкриватися людям і ділитися з ними тим, через що ми проходимо. І десь один раз в місяць я разом з моїми друзями зустрічаюся, і ми  розмовляємо. Тому дружба і можливість говорити – це дуже важливо. Адже, коли я розповідаю, що проходжу через важкий етап, хтось може сказати, що в нього теж таке саме. Тому дружба відіграє важливу роль  у моєму житті.

Нічого не працює так сильно, коли ми бачимо потреби інших, і намагаємось цю потребу задовільнити – допомогти. Я дуже вдячний, що в Україні виділили досить великий бюджет для того, щоб працювати з сиротами та всиновленими дітьми. І я хочу, щоб Америка навчилася в України того, що у вас церкви всиновлюють дітей. Наприклад, в нас в Америці півмільйона дітей, в яких досі немає батьків. Тому, коли ми допомагаємо один одному, коли ми намагаємось підбадьорювати іншого, то це забирає фокус з наших власних потреб.Тому це три речі, які я роблю у своєму житті, щоб бути на правильній дорозі. Тобто, бути вдячним, дружба і служіння.

Нагадаємо, сьогодні, 28 жовтня, до Львова вперше приїхав всесвітньо відомий мотиваційний спікер та тренер Нік Вуйчич з програмою «Життя без обмежень». На «Арені-Львів» він виступить з мотиваційною промовою. Для зручності доїзду підсилять роботу громадського транспорту та додатково курсуватимуть шатл-баси.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *