ОСТАННІ НОВИНИ

Наталя Кузнєцова: «Люди повинні відповідати за те, що вони викидають тварин на вулицю»

Вероніка Рой

|

Волонтерка та голова ГО «Львівське товариство захисту тварин» Наталя Кузнєцова про те, чому люди не повинні боятися брати тварин з притулку:

«В Україні люди викидають тварин на вулицю, бо в нас ще немає культури їх утримання. Загалом люди повинні відповідати за те, що вони викидають тварин на вулицю. Коли людина буде знати, що за викинуту тварину заплатить 5 тисяч, то задумається, чи треба це робити. Поки не буде законів, то будемо бігати по колу.

Також люди чомусь бояться брати тварину з притулку, однак це зовсім не страшно. У притулку «Милосердя», де я доглядаю тварин, всі собаки вакциновані. Вони дуже потребують любові, ласки та сімейного тепла. На мою думку, люди бояться брати тварин притулку, бо їх потрібно привчати. Взагалі простіше взяти чотирилапого у будинок, де є подвір’я, адже це буде для нього природне середовище. Якщо ж собачку брати в квартиру, то треба трішки більше зусиль, але нічого страшного в цьому немає. Якщо молоденька собачка, то вона дуже швидко звикне до домашніх умов. Всі чотирилапі хочуть мати господаря, але не всім так щастить. Навіть коли приїжджають люди, то вони одразу біжать до них, бо хочуть уваги. Ці тварини будуть дуже віддані, якщо їм хтось подарує дім».

Фото: скріншот з відео Zaxid.Net TV

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *