ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські «Карпати» на виїзді програли «Олександрії»

Юлія Шпак

|

Вчора, 21 жовтня, у матчі 12-го туру чемпіонату України серед команд Прем’єр-ліги львівські «Карпати» на виїзді зіграли з «Олександрією». Матч завершився з рахунком 2:1 на користь «Олександрії». Про це повідомляє Інформаційний центр ФК «Карпати».

 

Гості почали матч краще, атакували динамічніше, хоч до чогось небезпечного справа не доходила. Проте гол забили господарі, які повністю скористалися банальною помилкою львівської оборони. Шастал намагався наздогнати м’яча, який безнадійно котився за межі полі. І все ж форвард «Олександрії» спромігся виконати простий навіс до воротарської зони. Жодного гравця «жовто-чорних» поблизу не було, відповідно, не було і ніякої загрози. Однак, Аді Мегреміч, замість того, щоб просто зупинити круглого чи залишити його для Шевченка, повернув його… Шасталу, який з гри не виключився і хоч влетів у рекламний щит, повернувся на поле, щоб дограти епізод. Скористатися таким подарунком Шастал не відмовився і спокійно пробив у ближній кут. За мить він вже опинився в обіймах своїх партнерів, а голова Мегреміча у його ж долонях. Було від чого отримати порцію шоку.

«Карпати» відповіли сольним проходом Гуцуляка, який залишав за спиною одного суперника за іншим. Останнім був Микицей, який вже лежачи зачепив м’яча рукою. Арбітр матчу Катерина Монзуль гру не зупинила, оскільки форвард «Карпат» виходив на ударну позицію і мав хорошу нагоду забити гол. Однак, Гуцуляк пробив трішки вище воріт…

А під кінець першого тайму «Олександрія» забила вдруге. Банальний навіс в штрафний майданчик завершився точною скидкою Шастала на ногу Ковальцю, який хоч і перебував спиною до воріт, але дуже швидко розвернувся, прокинув м’яча повз Бородая і сильно пробив у дальній кут – 2:0.

Другий тайм «зелено-білі» почали дуже агресивно – необхідно було виправляти помилки першої половини. І дуже швидко рахунок у матчі скоротили. Після серії стандартів, Мякушко виконав подачу з кутового на ближню штангу, де ідеально зіграв Олексій Гуцуляк – він перестрибнув двох опонентів і потужно пробив головою без жодних шансів для Паньківа. Таким чином, Гуцуляк забив вже у другому матчі поспіль – у Маріуполі він відзначився шикарним голом зі штрафного.

Гуцуляк упіймав кураж, а партнери це відчули. Після забитого гола, Олексій за кілька хвилин ще тричі вигравав і позицію, і повітря, але м’яч ворота оминав. Особливо небезпечний момент був після класної передачі Мірошніченка, але 9-ий номер «левів» зовсім трішки схибив…

«Карпати» перегравали свого суперника на всіх фронтах, але не завжди могли довести свої атаки до кінця. Катерина Монзуль у кількох випадках, судячи з повторів, помилялася, фіксуючи фоли там де їх не було і дістаючи жовті картки там, де гравці діяли чисто. Так, дісталося тому ж Гуцуляку, який виграв боротьбу в суперника, а також Запорожану, який так само чисто вибив м’яча з-під ніг Карраскаля.

Фото: ФК “Карпати”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *